Windows 7 support stopper i dag!

Som de fleste af jer, der modtager vores nyhedsmail’s eller følger med her på bloggen, ved er det fra og med i dag d. 14/1-2020 slut med at modtage sikkerhedsopdateringer fra Microsoft til Windows 7. Dvs. der ikke længere modtages opdateringer til Windows 7 overhovedet.

Dette medfører selvsagt en forhøjet interesse fra bl.a. hackere, da der hurtigere vil opstå usikre systemer eftersom opdagede sikkerhedshuller ikke vil blive lukket mere.

Vi anbefaler derfor at I snarest muligt opgraderer til Windows 10 eller udskifter de PCer der endnu kører Windows 7. Vi kan være behjælpelige med at opgraderer fra Windows 7 til Windows 10 uden udgifter til software.

I mange tilfælde kan det nemlig sagtens betale sig at holde de ældre PCer kørende nogle år endnu. Her anbefaler vi desuden, at udskifte en evt. standard harddisk med en såkaldt SSD harddisk (Solid State Disk), som er en RAM baseret og dermed meget hurtig disk.
Alle kunder vi har opgraderet til SSD harddisk i deres ældre PCer, har været meget overraskede over hvor hurtige deres PCer efterfølgende er blevet. “Det føles jo som en ny PC” er den første kommentar som regel.

Lad os kontrollere om det kan betale sig, at opgradere din PC eller komme med et godt tilbud på en ny PC. Læs evt. om vore CO2 neutrale PCer fra Circular Computing her.

Hvis du er det mindste i tvivl, anbefaler vi at du kontakter os. Så hjælper vi med at sikre dine systemer mod potentielle hackerangreb.