29/04-2019

 

Verdens første CO2 neutrale laptops kommer til Danmark

Bæredygtige CO2 neutrale laptops fra Circular Computing kan nu købes
hos ACTA-IT

Der produceres over 160 millioner laptops hvert år på verdensplan. Det resulterer i et massivt ressource forbrug og bidrager dermed til store CO2 udslip og miljø forandringer. Samtidigt kasseres 160.000 laptops dagligt i EU alene, hvilket resulterer i millioner af tons af e-affald. Og det er alt sammen unødvendigt – over 70% af disse kasserede laptops kan genbruges.

Circular Computing, verdens første reproduktions virksomhed, rekrutterer lige nu forhandlere i hele Europa for at bringe deres CO2 neutrale laptops på markedet. Ved at benytte en model for bæredygtig økonomi, kan tusindvis af tidligere leasede computere fra store koncerner nu gennemgå en omfattende 5 timers reproduktions proces hver måned. Her bliver de afmonteret, renset, repareret, opgraderet og får til sidst en state-of-the-art finish, så de ligner et nyt produkt. Alt sammen foregår på Circular Computings faciliteter, der er bygget til formålet.

Virksomheder over hele verden har allerede sparet millioner af kroner på at udskifte deres laptops. Samtidigt hjælper de med at reducere CO2 udslip, bevare naturens ressourcer og forhindre en overvældende mængde af e-affald.

Vores største samarbejdspartner på IT udstyr er blevet valgt til at føre an med Circular Computing i Danmark, netop fordi de har udvist en passion og vision om at kunne bidrage til en bedre fremtid for mennesker og vores planet.

Citat : ” Vi er begejstrede for at kunne annoncere vores spændende nye samarbejde med Circular Computing for at bringe bæredygtige, prismæssige overkommelige og ikke mindst miljø venlige laptops til det danske marked. Circular Computing er globalt anerkendt som de første på området, og vi deler mange af deres kerneværdier. Det er et win for os, et win for kunderne og et win for vores planet.”

For første gang kan professionelle indkøbere, virksomhedsledere og skoleledere i Danmark få stor værdi for pengene ved køb af professionelle laptops, velvidende at de også er verdens mest bæredygtige og miljøvenlige computere tilgængelige.

Vi tilbyder flere forskellige Dell, HP og Lenovo modeller f.eks. med i5 CPU, 8GB RAM og 256GB SSD harddisk til en SUPER pris med 3 års garanti!!

Spørg altid efter aktuelle priser, da nedenstående liste ikke er opdateret!

Circular Computing

 • Verdens første reproduktions virksomhed teamer op med en af Danmarks førende IT virksomheder
 • Unik bæredygtig forretningsmodel leverer for første gang bæredygtigt IT
 • Studier fra Cranfield University viser hvordan virksomheder kan spare millioner og samtidigt skåne miljøet
 • Walter Stahel og tidligere Vice President for HP, Herbert Reiss, spår en ny fremtid for IT industrien med circular computing princippet

Hos Circular Cumputing er det vores mission at ændre måden, hvorpå verden køber IT og dermed påvirke positivt med hensyn til miljø, det sociale og etiske aspekt, så vi alle kan leve i en bedre verden med en lysere fremtid.

Circular Computing har investeret mere end 5 millioner EURO i verdens første reproduktions faciliteter, som forlænger en laptops levetid med yderligere 3-4 år. Den bæredygtige forretningsmodel er unik, i det Circular Computing tilbagekøber disse laptops hvert 3. år, hvor de vil indgå i reproduktions processen igen og blive gjort klar til nye kunder. Totalt set estimeres 3 loops og dermed yderligere 9 års levetid på en laptop, hvilket indvirker enormt positivt på miljø samt på det etiske og sociale aspekt. Det gøres muligt via den 5 timers lange reproduktions- og opgraderingsproces, som alle laptops gennemgår på faciliteterne. Det skaber et produkt, som ser nyt ud og yder som et nyt produkt, og som kommer med en 3 års ombytningsgaranti, der giver totalt ro i sindet.

Circular Computing er så engagerede i deres planer, at de investerer en procentdel af deres overskud i store sociale initiativer i Indien og Afrika. Circular Computing samarbejder med Weforest, en belgisk NGO, hvor der i samarbejdet plantes 5 træer for hver laptop, der bliver solgt. Det miljømæssige og sociale engagement hjælper med at afbøde for de store klimaforandringer, skabe nye jobs og opfordre lokalsamfund til at blive mere bæredygtige.

Mere end 600kg CO2 bliver udledt for hver ny laptop. Det betyder, at Circular Computing laptops har NUL CO2 fodspor på deres laptops i 3 år samtidigt med at de vender processen med OEM reproduktionen.

Ved at arbejde tæt sammen med udvalgte partnere, som alle er engagerede i vores vision, stræber vi efter at fremskynde overgangen mod en mere bæredygtig fremtid.

Professor Dr Walter Stahel, stifter af Product Life Institute I Geneve har delt sine tanker:” Vejen til en selvskabt bæredygtig økonomi er lang, men der skabes fremskridt af innovative individer og virksomheder, som tager nogle afgørende skridt i den rigtige retning mod at ændre vaner for os alle sammen. Circular Computing har indset, hvad der skal gøres og har erhvervet de nødvendige færdigheder for at realisere det. Jeg ønsker dem den største succes, da vi alle får gavn af det.

 

Herbert Reiss, tidligere Vice President hos Hewlett Packard har delt sin opbakning hertil:

Hverdagens kunder vil ikke betale ekstra for en øget ydeevne på hardware, og derfor åbnes mulighederne i markedet for reproduktion af høj kvalitets produkter. Jeg forudser en spændende fremtid for Circular Computings reproduktions computere, da de bygger bro mellem en gammel og ny tankegang, der giver mulighed for balance mellem bæredygtighed, ydeevne og omkostninger.”

 

Yderligere information

Følgende dokumenter og information kan downloades gratis på nedenstående link:

http://circularcomputing.com/publications

 • En introduktion til Circular Computing
 • Cranfield University sammenholdelse af tekniske studier i Circular Computing laptops
 • Bæredygtig IT - whitepaper
 • Det offentliges indkøb for en bæredygtig økonomi
 • Ressource produktivitet for bæredygtig økonomi og fordele for regeringer

Eksterne kilder og links:

 • Professor Dr Walter Stahel kan kontaktes her: Link
 • Lær mere om effekten af vores investeringer her: Link:
 • Integrer eller link til vores fabriks video her: Link:

 

Circular Computing bliver løbende spurgt, om de vil stille op til konferencer og events for at fortælle om deres innovative reproduktions teknik indenfor IT industrien, og om vigtigheden af bæredygtig IT samt den positive indflydelse og indvirkning det har på modellen for bæredygtig økonomi. Hvis du har brug for en taler til en af dine events eller for noget af ovenstående materiale, billeder, videoer eller andet, så kontakt os meget gerne med dine forespørgsler.

Matt Trinder

Tel: +44 (0) 2392 530290

marketing@circularcomputing.com

https://twitter.com/CircularIT

https://www.linkedin.com/company/circular-computing/

Circular Computing and the Circular Computing logo are registered trademarks of A2C Services LTD, all other trademarks are the property of their respective owners and are used for identification purposes only. Information, quotations & citations are used with the kind permission of their authors and are free to be republished with acknowledgement to the author.

Kontakt os for en snak!

Ring eller skriv og hør om konceptet med CO2 neutrale PCer. Du er velkommen til at benytte vores kontaktformular.