BØF

Godt design er ikke blot en flot hjemmeside. Godt design er en symbiose af budskab, øjenguf og funktion… lidt ligesom en god BØF… hvis vin, sovs og selskab ikke passer sammen, kan det se nok så godt ud, men det fungerer bare ikke.

Kender vi dig godt nok?

Det kræver selvfølgelig, at vi kommer lidt ind under huden på dig og din virksomhed, før vi kan afkode det rette mix af elementer og opbygning som sikrer en succesfuld hjemmeside.

Det er lige, hvad vi gør. Vi står inde for de vigtige processer i hele udviklingen af hjemmesiden, og lader vores dygtige freelancere om at programmere den kode, der udgør fundamentet. Vi benytter os i videst muligt omfang af standardsoftware, men udvikler også systemer helt fra bunden.

 

Kan I vedligeholde vores hjemmeside?

Ja det kan vi.

Den daglige vedligeholdelse overtager vi meget gerne, eller hvis du kun har brug for lejlighedsvise opdateringer, finder vi også ud af det.

Hvis du bare mangler lidt inspiration til tekst på din hjemmeside, står vi også klar med råd og vejledning.

Binder vi os til jer?

Nej bestemt ikke.

Alle de systemer vi udvikler i er åbne.

Vi afleverer et produkt, som er jeres ejendom. Hvis I ønsker at hoste jeres hjemmeside hos os, vil det glæde os. Vælger I en anden host, enten før eller efter, er vi lige gode venner af den grund. Vi kunne aldrig finde på at binde vores kunder med ublu abonnementer, som mange af vores konkurrenter gør. Det ligger ikke i vores DNA.

 

Kontakt os for en snak!

Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jer. Benyt gerne vores kontaktformular.