Kan I matche de billige online IT webshops?

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at køber man stort ind, kan man spare penge og sælge billigt. Vi indkøber selvfølgelig ikke PCer, servere og andet IT udstyr i mængder, der kan retfærdiggøre den slags rabatter, som eksempelvis de billige online shops opnår. Derfor tog vi en beslutning for over 15 år siden om, at alliere os med samarbejdspartnere, som opkøber overskuds- og restlagre fra de kendte producenter, som f.eks. Lenovo, IBM og HP. Her har vi mulighed for at indkøbe til favorable priser, så vi ingen problemer har med at matche prisen.

“Jamen får vi så ikke dårligere produkter med dårligere garanti?”

Nej på ingen måde. Når vi sælger varen, medfølger producentens fulde garanti på lige fod med andre butikker.

Demo og brugt udstyr

Derudover kan vi også tilbyde demo-produkter, og sågar brugt udstyr til meget favorable priser, som ingen andre kan matche. Her kan man så vælge at gå på kompromis med garantien eller i de fleste tilfælde tilkøbe ekstra garanti. F.eks. i stedet for 3 års garanti kan der være 2 års fuld garanti på udstyret.

Denne type produkter undergår skrappe testprocedurer, for at sikre de er 100% funktionsdygtige inden de forlader leverandøren.

Vi kan også hjælpe med at lease det udstyr, I skal bruge.

Kompetent produktkendskab

Det er selvfølgelig ikke nok, at kunne indkøbe prisbevidst. Man skal også kende sine produkter. Det gør vi.

“Jaahh, men I kan da ikke vide alt?!?!”

Nej det er korrekt, men skulle vi en sjælden gang komme til kort med vores viden, har vi super kompetente samarbejdspartnere, som vi kan trække på.

Vi vil ikke købe hardware hos jer!

Det er helt i orden. Uanset hvor dit hardware kommer fra, vil vi gerne hjælpe med opstilling, konfiguration, optimering og indkøring samt undervisning. Vi står også gerne til rådighed ifm. rådgivning, om hvad der skal indkøbes selvom vi ikke skal levere.

Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jer. Benyt gerne vores kontaktformular.