Windows Update

Windows skal opdateres snarest!!

Microsoft har for få dage siden igen meldt ud, at de har fundet og udbedret en alvorlig sårbarhed i Windows operativsystemerne.

Denne gang er også de nye versioner såsom Windows 8, Windows 10 og de nyere Server operativsystemer Windows Server 2008, 2012 og nyere udsatte!

Vi har opdaget at opdateringerne kun langsomt udbredes og bliver installeret automatisk og I derfor bør sørge for manuelt at opdatere jeres systemer, da der er tale om et alvorligt sikkerhedsproblem.

Citat: “It is important that affected systems are patched as quickly as possible because of the elevated risks associated with wormable vulnerabilities…

I kan læse mere om problemet og opdateringen her: Link til Microsoft Blog

Specielt nu hvor Microsoft har offentliggjort problemet, vil hackere begynde at “reverse engineer” Microsofts patchene for at udnytte sårbarheden.

Du skal åbne Windows-Indstillinger (Kontrolpanel i ældre versioner) og vælge “Opdatering og sikkerhed” (Windows update i ældre versioner) og sørge for at installere alle vigtige opdateringer.

Hvis du er det mindste i tvivl, anbefaler vi at du kontakter os. Så hjælper vi med at sikre dine systemer mod potentielle hackerangreb.