Windows Update

Windows skal opdateres!

Microsoft har for få dage siden meldt ud, at de har fundet og udbedret en sårbarhed i de gamle Windows operativsystemer.

Anvender du Windows 8, Windows 10 og de nyere Server operativsystemer Windows Server 2012 og nyere er du ikke umiddelbart sårbar såfremt dine systemer er opdaterede.

Anvender du derimod Windows XP, Windows Server 2003, Windows 7 eller Windows Server 2008 skal du reagere hurtigst muligt.

Det er et meget usædvanligt skridt Microsoft har taget ved, at frigive opdateringer til så gamle operativsystemer. Det viser hvor stort et problem det kan udvikle sig til og hvor vigtigt det er at få opdateret disse systemer.

Specielt nu hvor Microsoft har offentliggjort problemet, vil hackere begynde at “reverse engineer” Microsofts patchene for at udnytte sårbarheden.

Du kan hente opdateringen til Windows XP og Windows Server 2003 på Microsoft Update-katalog

I Windows 7 og serverversionerne efter 2003 kan du indtil videre stadig hente opdateringer via Windows Update funktionen, så vi opfordre til at få det gjort hurtigst muligt.

Hvis du er det mindste i tvivl, anbefaler vi at du kontakter os. Så hjælper vi med at sikre dine systemer mod potentielle hackerangreb.